HVA VI TILBYR

KURS


Bamble Hundeklubb er en aktiv klubb og vi har mange forskjellige kurs året rundt. Kursene publiseres fortløpende her på hjemmesiden vår og på vår Facebookside. Klikk på les mer under for å se publiserte kurs. 

HALL


Vi har i flere år arbeidet for å få satt opp en hall på området vårt på Riissletta, og høsten 2020 er vi endelig i mål, og Grenlands første hundehall er klar til bruk. Klikk på knappen under for å lese mer om hallen vår, priser og booking. 

BRUKS

Brukshundsport innebærer forskjellige søkeøvelser hvor hunden læres opp til å søke, f.eks. etter forskjellige gjenstander eller mennesker i terrenget.

UTSTILLING

Hundeutstillinger er svært viktig for å bedømme resultatet av avlen. For mange er også hundeutstilling en spennende hobby, både når det gjelder selve konkurransen og rasemiljøet. 

AKTIVITETER

LYDIGHET

Lydighet er en gren hvor man utfører fast bestemte øvelser og det bedømmes om man har klart dem riktig. Vi har faste treninger i lydighet. 

RALLYLYDIGHET

Rallylydighet er en hundesport som går ut på å gå gjennom en bane som består av 15-22 skilt med øvelser fra lydighet, agility og freestyle. Vi har faste treninger i rallylydighet. 

AGILITY

Agility er en hinderløype med hund. Hunden skal hoppe over, løpe gjennom eller balansere over en rekke ulike hinder. Vi har faste treninger i Agility.