IMG_4379
IMG_4429
IMG_5418
DSC_0191
DSC03795
DSC02929
DSC02931

Lydighet


Lydighet (LP - står for LydighetsPrøve) er en gren hvor man utfører fast bestemte øvelser og det bedømmes om man har klart dem riktig.

Alle hundene gjør de samme øvelsene, og deretter vurderes det hvordan de ble fremført. I lydighetsringen ser vi hunder av nesten alle raser og førere i alle aldre.


De har alle en ting felles: Gleden av å arbeide og samarbeide med hunden sin. Selv om ikke alle når like langt, kan alle komme frem til et brukbart resultat bare innsatsviljen og pågangsmotet er i orden.


Det blir arrangert et stort antall lydighetsprøver rundt om i landet. Det konkurreres i fire klasser med stigende vanskelighetsgrad. Alle hunder over 9 måneder kan delta på lydighetsprøver, også blandingshunder.


De eneste som er utelukket, er tisper med løpetid (under konkurranse - løpetisper er velkomne på trening).Lydighetstreninger


Vi har lydighetstreninger på Riissletta hver tirsdag fra klokken 17:30 (unntak er ferier eller om ettermiddagen benyttes til et annet arrangement). 


Her kombinerer vi trening i LP (lydighet), rallylydighet og hverdagslydighet. Det er en halvtime med fellesøvelser/felles instruksjon fra 17:45 og trener på det folk ønsker. Deretter er det fritrening. 


Alle er hjertelig velkommen (nybegynnere og erfarne)! 


Medlemmer av Bamble Hundeklubb trener gratis,

for ikke-medlemmer får man prøve en gang, og etter dette koster det kr. 50,- per gangVil du bli med? 


Vi legger ut påmelding til våre treninger i facebookgruppen "Bamble Hundeklubb - Lydighet, RallyLP og Hverdagslydighet"


Riissletta er ellers åpen for medlemmer om du vil trene utenom oppsatte treninger - vi har også utstyr disponibelt for våre medlemmer.


Sjekk gjerne kalenderen først for å se om det er noen oppsatte kurs eller treninger (disse har førsteprioritet på banen).


Lurer du på noe? Send oss en melding på facebook eller på mail lydighet@bamblehundeklubb.no


Regler og øvelser i LP (lydighetsprøver) finner du her:

www.nkk.no